Nieuws en ontwikkelingen

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Zoals u misschien al heeft meegekregen is Windows 10 uitgekomen. Deze update wordt verspreid vrijgegeven, te beginnen bij de mensen die zich geregistreerd hebben. De mensen die zich niet geregistreerd hebben zullen pas later de mogelijkheid krijgen te upgraden naar Windows 10. Bij deze update heeft u een maand de tijd om te beslissen door te gaan met Windows 10. Mocht u dit niet willen, kunt u voor die tijd nog automatisch terug naar windows7 of windows8.

Voordat u gaat upgraden zorg er dan voor dat je een check hebt gedaan. Op deze manier voorkomt u dat programma’s niet werken in Windows10 en dus achteraf de installatie teruggedraaig moet worden. U kunt deze check doen door met uw rechtermuisknop op het Windows10 icoontje te klikken. Dan kiest u voor "Check je upgrade status". Hierna volgt er een lijst van programma's die mogelijk niet meer werken als u overstapt naar Windows10.

Ons heeft het nieuws bereikt dat Autodesk Software nog niet werkt met Windows10. Mogelijk wordt deze nog niet ondersteund. Mocht u vragen hebben over Windows10 dan kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk.

Zij zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op het nummer 088 0334555 en via E-mail op support@youct.nl.

Onze helpdesk medewerkers streven ernaar u binnen een werkdag van een antwoord te voorzien.