Persoonlijke aandacht voor uw informatiemanagement

YouCT Informatiemanagement heeft de focus op twee specifieke aandachtsgebieden. Functioneel Beheer en Acceptatiemanagement, waar Testen een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

De wereld verandert en organisaties veranderen mee. Informatiesystemen kunnen daarbij niet achterblijven. Andere vragen van klant en maatschappij, nieuwe regels en producten, moderne technieken en inzichten kunnen het wenselijk of noodzakelijk maken om het informatiesysteem aan te passen. De specialisten van YouCT Informatiemanagement zorgen ervoor dat het systeem werkt zoals het werken moet en voldoet aan de verwachtingen van de klant door de inzet van experts in Business Proces Management (Functioneel beheer) en Acceptatiemanagement (Testen). 

Samen

YouCT Informatiemanagement heeft 100% focus op de vakgebieden Functioneel beheer(Business Proces Management) en Testen (Acceptatiemanagement). De professionals worden ingezet op projecten bij klanten op basis van detachering.

Onze aanpak bestaat uit vijf stappen:

1.  samen met de klant helder formuleren van doelstellingen, wensen en eisen;

2.  opstellen van een duidelijk kader van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen de opdracht;

3. selecteren van de juiste professional voor de uitvoeing van de opdracht. Alle YouCT professionals woren geselecteerd op basis van hard skills (opleiding, werkervaring, certificaten) en soft skills (communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit, flexibiliteit);

4. presentatie van het advies en de professional aan de klant;

5. bij akkoord van het advies door de klant start de inzet van de professional(s).

Zeker

Opdrachtgevers kunnen rekenen op een gecertificeerde (TMap, BiSL, ISTQB, ITIL, PRINCE-II, SCRUM, Agile) professional. Binnen het team van YouCT is ruime ervaring aanwezig in projectmanagement, functioneel beheer, procesmanagement, testmanagement, testconsultancy, testcoördinatie en testuitvoering. Deze professionals zijn in loondienst van YouCT Informatimanagement. Daarnaast kan YouCT een beroep doen op een ruim, ervaren en betrouwbaar netwerk van Informatiemanagers die op directieniveau binnen diverse branches actief zijn.

Inmiddels is YouCT Group sinds 2009 een betrouwbare partner voor diverse profit en non profit organisaties. Ervaar de deskundigheid van YouCT Informatiemanagement door een vrijblijvend gesprek met een van de professionals.

Wilt u gebeld worden?