Persoonlijke aandacht voor uw continuiteit

24/7 Persoonlijke aandacht voor uw automatisering. De kwaliteit van uw automatisering heeft grote invloed op uw bedrijfsvoering.

Calamiteiten hebben vervelende consequenties zoals onnodige kosten en soms ontevreden klanten en medewerkers. Het is een prettige gedachte dat u bij storingen altijd kunt vertrouwen op de expertise van YouCT.

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Telefoneren via uw bedrijfsnetwerk, dat kan dankzij de unieke oplossing die VoiP-telefonie heet. De afkorting VoiP staat voor voice over internet protocol, of met andere woorden: u gebruikt uw internetverbinding om te bellen. VoiP is een flexibele, aantrekkelijke extra functionaliteit die YouCT aan uw bedrijfsnetwerk toevoegt.

Als preferred supplier van de OrcaGroup biedt YouCT u Voip-telefonie aan in twee varianten: hosted en door middel van een IP-centrale op locatie. Bij hosted VoIP maakt u gebruik van het hosted telefonie platform van de OrcaGroup. Als u over een internetverbinding beschikt, kunt u overal bellen: op kantoor, thuis, onderweg en zelfs in het buitenland. U hebt alleen een headset en een IP-toestel of notebook met geluidskaart nodig.

Graag zetten we de 5 belangrijkste argumenten om voor VoiP te kiezen op een rij:

  • Lage instapkosten + lagere gesprekskosten: investering in telefooncentrale is niet nodig voor de hosted variant
  • Beheer en upgrades worden centraal door de OrcaGroup geregeld
  • Nummerbehoud en nieuwe nummers mogelijk
  • Eenvoudig te koppelen met databases en adresboeken
  • Gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar

Wilt u gebeld worden?