Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Exclaimer biedt de perfecte oplossing voor het beheren van e-mailhandtekeningen in Office365. Alle handtekeningen zijn heel eenvoudig te ontwerpen en te beheren op een centrale plaats. Het maakt daarna niet uit of uw een mail stuurt vanuit outlook, webapp of telefoon. Exclaimer zorgt ervoor dat de juiste handtekening altijd wordt meegestuurd.

- Ontwerp, distribueer en beheer eenvoudig de e-mailhandtekeningen van uw medewerkers, ongeacht of ze nu mailen vanaf een pc, Mac of mobiel apparaat.
- Aan mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.
- Beheer alle handtekeningen in Office 365 vanaf een internetbrowser. Een slimme en inventieve interface ontworpen voor gebruikers van elk technisch niveau.
- Met onze gebruiksvriendelijke editor kunt u een handtekening van de grond af aan opbouwen of een van de vele bestaande sjablonen kiezen en die als startpunt gebruiken.
- Intern en extern kunt u een andere handtekening gebruiken.
- Gemakkelijk meerdere handtekening te maken welke toe te kennen zijn aan de juiste groep die met deze handtekening naar buiten mailt.
- Voeg contactgegevens uit uw Office 365 Directory toe, zodat u zeker weet dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn e-mailhandtekening heeft staan.
- Goedgekeurd door Microsoft App Source.
- Zodra je een nieuwe mail opent in Outlook, dan ziet de gebruiker zijn handtekening. Gebruikers kunnen zelf handtekeningen kiezen op mobiele apparaten met behulp van ‘onderwerp bevat’-regels.
- Voeg eenvoudig extra elementen aan de handtekening toe, zoals socialmedia-iconen, promotiebanners, juridische disclaimers (voldoen aan internationale wetgeving) en meer. U kunt zelfs een specifieke handtekening instellen voor uw marketingcampagne, met een start- en einddatum.
- Handtekeningen worden toegevoegd aan uw e-mailberichten door Exclaimers regionale Azure-servers, die de e-mailberichten daarna terugsturen naar uw Office 365.
- Deze service is gebouwd met het hoogste beveiligingsniveau en heeft het ISO 27001:2013-certificaat gekregen.

Bent uw geïntresseerd om Exclaimer te gaan gebruiken en wilt u meer uitleg of een offerte stuur dan een mail naar sales@youct.nl

 

About Exclaimer

Exclaimer is een leidend softwarebedrijf op het gebied van het centraal beheren van zakelijke e-mailhandtekeningen dat bekroonde oplossingen biedt voor Office 365, G Suite en Exchange. Wereldwijd zijn er al meer dan 75 mln. mensen die onze software gebruiken. Wij werken samen met merken als Audi, Sony, Mattel, Fidelity, BBC en vele andere organisaties van alle grootten en sectoren.