Uw netwerkbeheer in veilige handen

Waarom zijn onderhoud & beheer van uw server, netwerk en computers zo belangrijk? Vergelijk ICT maar eens met uw auto. Ongetwijfeld brengt u die elk jaar naar de garage voor een kleine of grote beurt. Als de wegen glad en verradelijk worden, kiest u bewust voor winterbanden. En aan de vooravond van uw zomervakantie laat u de monteur nog een keer onder de motorkap kijken. Zoals u uw auto toevertrouwt aan de vakman, zo kiest u bij automatisering toch ook voor een specialist.

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken en belangrijke data op te slaan. U moet er toch niet aan denken dat u kostbare of vertrouwelijke data kwijtraakt.

Een kink in de kabel treedt sneller op dan u denkt. Is uw data bijvoorbeeld beschermd tegen stroomuitval, virussen, brand, inbraak of waterschade? Voorkom dataverlies en laat de professionals van YouCT (online) periodiek en 100% geautomatiseerd back-ups maken van uw documenten en data.

Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welke data u wel of niet wilt laten opslaan. Kiest u voor YouCT, dan kiest u voor back-ups en data storage via externe, beveiligde servers. Zeg nou zelf: dat is toch een zorg minder.

Wilt u gebeld worden?