Uw netwerkbeheer in veilige handen

Waarom zijn onderhoud & beheer van uw server, netwerk en computers zo belangrijk? Vergelijk ICT maar eens met uw auto. Ongetwijfeld brengt u die elk jaar naar de garage voor een kleine of grote beurt. Als de wegen glad en verradelijk worden, kiest u bewust voor winterbanden. En aan de vooravond van uw zomervakantie laat u de monteur nog een keer onder de motorkap kijken. Zoals u uw auto toevertrouwt aan de vakman, zo kiest u bij automatisering toch ook voor een specialist.

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Veiligheid staat met stip bovenaan het prioriteitenlijstje van YouCT. We steken veel tijd en energie in de beveiling van uw bedrijfsnetwerken en bedrijfsvoering. Daarbij kiezen we bewust voor de krachtige en beproefde firewalls van Cisco en anti-virus software van McAfee. 

Het is van levensbelang dat ongewenste bezoekers buiten de digitale deur blijven. Virussen, wormen, Trojaanse paarden of hackers kunnen immers veel schade aanrichten, zonder dat u het zelf in de gaten hebt. 

YouCT richt de focus niet alleen op beveiligingssoftware. We maken ook waterdichte afspraken over wie wel en niet toegang krijgen tot uw netwerken. Zo voorkomen we dat u onnodige risico’s loopt. Een veilig idee, of niet soms?

 

Wilt u gebeld worden?