Uw netwerkbeheer in veilige handen

Waarom zijn onderhoud & beheer van uw server, netwerk en computers zo belangrijk? Vergelijk ICT maar eens met uw auto. Ongetwijfeld brengt u die elk jaar naar de garage voor een kleine of grote beurt. Als de wegen glad en verradelijk worden, kiest u bewust voor winterbanden. En aan de vooravond van uw zomervakantie laat u de monteur nog een keer onder de motorkap kijken. Zoals u uw auto toevertrouwt aan de vakman, zo kiest u bij automatisering toch ook voor een specialist.

Direct hulp nodig?

klik hier om een vraag te stellen of remote control aan te vragen.

Hulp op afstand Bel ons (0)88 033 45 55

Problemen met computers ontstaan als u er niet om gevraagd hebt. De consequenties zijn groot. Haperen uw systemen, netwerken of computers, dan liggen bedrijfsprocessen ook vaak stil. Dat kost veel tijd, geld en energie.

Hoe goed is uw bedrijf voorbereid als er plotseling een calamiteit optreedt? YouCT is gespecialiseerd in het voorkomen en zonodig verhelpen van calimiteiten en storingen. Uw systemen, netwerken of computers zijn bij ons in vertrouwde handen.

De focus ligt niet op brandjes blussen. Met goed gefundeerde plannen en preventief beheer en onderhoud richten we onze aandacht op de toekomst. Voor de aanpak van YouCT geldt nadrukkelijk: calamiteiten voorkomen is goedkoper dan calamiteiten verhelpen. 

Wilt u gebeld worden?